Gyógypedikűr problémás (pl. benőtt vagy gombás) körmök, illetve tyúkszem fájdalommentes, hatékony kezelése, bőrkeményedések szakszerű eltávolítása.
-Benőtt köröm sajnos már sokan már úgy tartják ,hogy népbetegség. Oka általában a láb körmeinek a kézkörmökhöz hasonló ívesre vágása, ezáltal a beteg saját maga teremti meg a benövés lehetőségét. Gyakori ok még a divatos, túlságosan szűk orrú cipők viselése, mely a lábujjakat egymáshoz préseli, és a mechanikai irritáció okozta bőrkeményedés vezet a benövéshez. Elősegítő tényező lehet még a helytelen, nem kielégítő láb- és körömhigiéné. És sajnos mint tudjuk lehetnek genetikai okai is.
-Tyúkszem egy rendkívül gyakori  lábprobléma. Úgy alakul ki, hogy a bőr védekezik az őt érő nyomás ellen, az által hogy nagy mennyiségű szarusejtet termel. A tyúkszem tulajdonképpen a bőr legfelső szarurétegének túlburjánzása. A tyúkszem a szervezet egyik védekezési mechanizmusa, ugyanis a megvastagodott bőrfelület a csontot védi az irritációtól .
-Gombás köröm szintén nagyon gyakran fordul elő. Kialakulására hajlamosíthat például cukorbetegség, valamint a köröm sérülésével járó állapotok. A kéz vagy a láb körmei is megbetegedhetnek. A köröm megvastagszik, sárgásan vagy fehéresen elszíneződik, töredezik, alatta törmelékes anyag halmozódik fel. Nehezen gyógyítható,de folyamatos odafigyeléssel szakszerű kezeléssel sikeres egészséges köröm a végeredmény.

A kezelés menete hasonlít az esztétikai pedikűrhöz ,de mindig az adott állapothoz alakítsuk a folyamatát.
Kb:1-1,5 óra
Ára :3600Ft -tól
 
 
Elérhetőség
Árak
 
Főoldal
 
Női-Férfi-Pedikűr
 
Női-Férfi-Manikűr
 
Géllakk
 
WELLNESSERIKA
06-70-427-2878