PEDIKűR
A pedikűr gyógyír a lábnak.
Mindig nagy gondot fordítunk arcunk ,hajunk ,kezünk ápolására ,de lábunk pedikűrjére annál kevesebbet.  Csupán akkor jut eszünkbe a pedikűr, ha már a kor előrehaladtával, vagy éppen a gondoskodás hiánya miatt problémák jelentkeznek. A jól ápolt pedikűrözött láb több mint egyszerűen a szépség része. A pedikűr nem csak a láb szépségét, de annak egészségét is megóvja.
Pedikűrösként nagyon sokféle problémával találkoztam ,de a leggyakoribb  pedikűrös probléma a tyúkszem ,bőrkeményedés vagy a benőtt köröm ezek mind elkerülhetöek ha egy vagy kéthavonta szánunk rá időt,hogy felkeressünk egy pedikűröst aki a megfelelő kezeléssel kényezteti a lábunkat  . Egy jó pedikűrös kezelés után a közérzetünk is sokkal jobb csak gondolja végig ,hogy naponta milyen megterhelések érik a lábunkat.A lábunk tartja az egész testünket ezért talán testünk ezen részének az ápolása az egyik legfontosabb feladat .


MANIKűR
A kézápolás nagyon fontos akár a hölgyeknek akár az uraknak.  Az arc mellett a kezünk
a másik testrészünk, amely leginkább ki van téve az idojárás viszontagságainak, a napsütésnek, a környezet szárazságának, a szennyeződéseknek és mások fürkésző pillantásainak.


Gél-lak  kézen-lábon

Ápolt kéz hetekig.

Az új színes zselék lakkosüvegekbe vannak bezárva, használata lakk helyett saját körömre vagy körömerősítésként. Saját ecsettel rendelkeznek, lakkozáshoz hasonló technikával hordhatók fel. 2 perc alatt tökéletesre kötnek uv fény alatt, szemben a körömlakkok felkenése utáni kellemetlen hosszú várakozási idővel és a sérülési veszélyekkel. Tökéletesen szárazra köt, nincs sérülés, mint a hagyományos lakkoknál
Előnyei:
-Tartósabb mint egy átlag lakk
-Hamarabb szárad
-Sima egyenletes felület
-Akár 3 hétig tartós szín
-Saját köröm megesősítésére is kíválló

Ára:
    -Lakkozás:1200FT(Gél-lakkal)
    -Lakkozás manikűrrel:2900Ft

Esztétikai pedikűr
Gyógypedikűr
Esztétikai pedikűr-Mini pedikűr+szikével a vastagabb ,durvább bőrfelület eltávolítása.:2900Ft-tól
Gyógypedikűr: Pedikűr+Tyúkszem vagy benött köröm vagy gombás köröm kezelés: 3600Ft-tól
Lakkozás+500Ft
Gél lakkozás+1300Ft
 
 
Elérhetőség
Árak
 
Főoldal
 
Női-Férfi-Pedikűr
 
Női-Férfi-Manikűr
 
Körömprotézis
 
Géllakk
 
WELLNESSERIKA
06-70-427-2878